DE AANKOOPMAKELAAR
Specialist in aankoopmakelaardij
 
T
  020 222 17 96
M
06 4209 12 87
@
 
Aankoopmakelaardij
Kopersmakelaar
Aankoopmakelaardij
Taxatierapport
Aankoopmakelaardij Aankoopmakelaardij
Bouwkundige inspectie
Aankoopmakelaardij
woning bezichtigen
Aankoopmakelaardij
Werkwijze van De Aankoopmakelaar
 
  De Kopersmakelaar - Specialist in aankoopmakelaardij
1.  Huizen vind je op de websites Funda en Jaap. Op deze sites kun je ook een zoekopdracht plaatsen, je ontvangt dan dagelijks een mail met het nieuwe woningaanbod. Je bekijkt eerst zelf een aantal woningen. De Aankoopmakelaar gaat graag een keer mee met een bezichtiging voor een eerste kennismaking. Ga je zelf kijken, vraag dan eerst even de tips aan voor het bezichtigen van een woning.

Heb je een huis gevonden, ga dan verder met stap 2.

2. Je vult het opdrachtformulier in, of je belt meteen met ons voor overleg of meer informatie over de woning (telefoonnummer 020 222 1796).

3. We maken dan meteen een afspraak voor een tweede bezichtiging. Na de bezichtiging bespreken we de woning en geven we een indicatie van de aankoopprijs. Ga je over tot aankoop dan zetten we meteen de aankoop in werking en regelen een "onder-bod-stelling".
Bij de verkopende makelaar wordt alle beschikbare documentatie opgevraagd, denk hierbij aan de stukken van de VvE, gegevens over erfpacht, milieuinformatie en eventueel aanwezige onderhoudsplannen.

4. Een bouwkundige wordt ingeschakeld indien je twijfelt aan de bouwkundige staat van de woning. Na aankoop wordt een onafhankelijk taxateur naar de woning gestuurd.


En dan…..
Word je dagelijks van iedere stap, van ieder bod en van ieder tegenbod op de hoogte gehouden, want jij bent het die uiteindelijk beslist over al dan niet kopen. Ook kun je altijd bij je makelaar terecht voor vragen of overleg.

 

woning bezichtigen

 Meer informatie?

 Neem gerust even
 contact met ons op.